Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στους κατοίκους του Δήμου Κάσου

Στις 17 & 18 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή της 2ης ΥΠΕ, της Οφθαλμολογικής κλινικής του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», της Καρδιολογικής κλινικής του Γ. Ν. Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», της Ενδοκρινολογικής κλινικής του Γ. Ν. Αθηνών «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», του Π. Π. Ιατρείου Κάσου, του Κ. Υ. Δραπετσώνας και του Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στους κατοίκους του Δήμου Κάσου.

Εξετάστηκαν συνολικά 158 ενήλικες, έφηβοι και παιδιά.

  • Καρδιολογικός έλεγχος με την χρήση φορητού καρδιογράφου και υπερηχογράφου. Εξετάστηκαν 53 ενήλικες, έφηβοι και παιδιά.
  • Ενδοκρινολογικός έλεγχος με την χρήση φορητού υπερηχογράφου. Εξετάστηκαν 30 ενήλικες και παιδιά.
  • Μ/Γυναικολογική εξέταση με την χρήση διακολπικού υπερήχου και Pap-test.Εξετάστηκαν 10 γυναίκες.
  • Πλήρης Οφθαλμολογικός έλεγχος.Εξετάστηκαν 54 ενήλικες, έφηβοι και παιδιά.
  • Οδοντιατρικός έλεγχος.Εξετάστηκαν 11 ενήλικες και παιδιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δ/ντη ΕΣΥ Οφθαλμολογίας και επιστημονικά Υπεύθυνο της Οφθαλμολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας κ. Ιωάννη-Ελευθέριο Κατσιμπρή και τον Ειδικευόμενο ιατρό Οφθαλμολογίας κ. Ιωάννη Τραγούλια για την συμμετοχή τους στην δράση αυτή και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Δήμου Κάσου.

Δράσεις ευαισθησίας όπως αυτή αναδεικνύουν την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίηση απέναντι στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Η Διοίκηση του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» θα βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες προσπάθειες.

 

 

 Εκ της Διοικήσεως

Scroll to Top