Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού του ΓΝΠ “Ο Αγ. Ανδρέας” στη χρήση μέσων πυροπροστασίας

Σήμερα, στο Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, στη χρήση μέσων πυροπροστασίας και μεθόδων περιορισμού πυρκαγιάς σε όλες τις βαθμίδες του προσωπικού.   

Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για συνεργασία και εκπαίδευση και  ιδιαιτέρως τον Συντονιστή Π.Υ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγο κ. Ρουμελιώτη Νικόλαο, τον Υποπυραγό κ. Νασιόπουλο Ταξιάρχη και τον Πυρονόμο κ. Μπίκο Νικόλαο για την συνδρομή τους σε αυτή την ιδιαιτέρως σημαντική εκπαίδευση, καθώς και το προσωπικό του νοσοκομείου που με μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχε.

Καθώς η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και του συνόλου των πολιτών που επισκέπτονται τον χώρο του νοσοκομείου, αποτελεί προτεραιότητα της Διοίκησης του νοσοκομείου, θα ακολουθήσουν και άλλες εκπαιδεύσεις και ασκήσεις ετοιμότητας προκειμένου να μπορεί το προσωπικό να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απρόβλεπτη κατάσταση.

Στην εκπαίδευση παρευρέθηκε και ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε κ. Γιάννης  Καρβέλης, ο οποίος έθεσε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων και τόνισε την σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ νοσοκομείου και Π.Υ προς την επίτευξη του σκοπού αυτού.

 

Scroll to Top