«Θεραπεύειν & Φροντίζειν Εντέχνως»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «Θεραπεύειν & Φροντίζειν Εντέχνως»

Το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας» σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, διοργάνωσαν  εκδήλωση για τους χορηγούς , τους  εθελοντές, τους ασθενείς, το προσωπικό  & και τους φορείς, με τους οποίους  υλοποίησαν τις  δράσεις εικαστικής παρέμβασης  τον τελευταίο χρόνο. Στόχος όλων αυτών των  δράσεων ήταν η καλλιέργεια της εξωστρέφειας του νοσοκομείου, η θετικοποίηση των συναισθημάτων των ασθενών και των  συνοδών  τους, τόσο για το χώρο όσο και  για την ασθένεια, καθώς και το καλαίσθητο αποτέλεσμα μέσα από την τέχνη και τη δύναμη της συμβολικής έκφρασης και  νοηματοδότησης που εμπεριέχει.

Η εκδήλωση ήταν  ανοικτή για το κοινό και  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018  με προσκεκλημένη ομιλήτρια την καθηγήτρια ψυχολογίας ασθενών κ. Μαίρη Γκούβα.

Ο τίτλος του  θέματος  που  ανάπτυξε ήταν:

 «Θεραπεύειν & Φροντίζειν Εντέχνως» και σχετίζεται με την ολοκλήρωση των δράσεων.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τιμηθούν  όλοι όσοι έγιναν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια   και  να  ξεναγηθούν στους χώρους των παρεμβάσεων ώστε να γνωρίζουν πως αξιοποιήθηκε η συνδρομή τους από το φορέα. 

Scroll to Top