«Δος μοι λόγον ΛΟΓΕ»

Η διοίκηση του νοσοκομείου, η βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος & το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων ΛΥΥ μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή του νοσοκομείου, οργάνωσαν την εκδήλωση «Δος μοι λόγον ΛΟΓΕ»

Οι χορωδίες (γυναικεία και νεανική) «Πανύμνητος» με τη μελωδική χροιά της εκκλησιαστικής βυζαντινής παράδοσης, πραγματοποίησαν στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την εκδήλωση του ετήσιου πασχαλινού μουσικού αναλογίου.

“Μέσα σε ένα κατανυκτικό περιβάλλον  οδήγησαν τους θεατές σε κρεσέντο ψυχικής ανάτασης με την ποιητική γοητεία και μελωδικότητα των Ύμνων, των Θρήνων και των νανουρισμάτων που έψαλαν και ερμήνευσαν.

Στην εκδήλωση «Δος μοι λόγον ΛΟΓΕ», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της μαέστρου κ. Αφροδίτης Χρυσανθακοπούλου συμμετείχαν:

Η Νεανική και η Γυναικεία Βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος»,

Η τραγουδοποιός Αρετή Κετιμέ, που ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την ερμηνεία της,

Ο Ανδρικός βυζαντινός χορός συλλόγου Αιγιαλείας «Φίλιππος Οικονόμου»,

Η Ορχήστρα Ηδύφωνο,

Η Ορχήστρα Εγχόρδων,

Οι μαθητές του Διακιδείου Σχολείου

Και ο εξαίρετος αφηγητής Διονύσιος Βούλτσος.

Η «Πανύμνητος», είχε την πρωτοβουλία  να δοθούν τα έσοδα αυτής της εκδήλωσης για την κατασκευή του παρεκκλησίου στο νοσοκομείο μας.

Τέτοιες πράξεις αλληλοβοήθειας θα πρέπει να αναδεικνύονται στη σημερινή εποχή για να βρίσκουν μιμητές

Scroll to Top