Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Σήμερα 20-1-2023 πραγματοποιήθηκε Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης του Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», στο πλαίσιο εφαρμογής των Επιχειρησιακών Σχεδίων Εκτάκτων Αναγκών «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» και «ΠΕΡΣΕΑΣ», με κωδικό όνομα «ΡΕΑ». Στην Άσκηση συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 6η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ Πάτρας, η Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας, το Τμήμα Τροχαίας Πατρών, ο Ελληνικός Στρατός και εργαζόμενοι του νοσοκομείου από όλες τις υπηρεσίες.

Την Άσκηση επόπτευσαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ κ. Ν. Παπαευσταθίου, ο Αντιπρόεδρος του  ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ κ. Π. Κουτσουμπέλης, με τα στελέχη της Υπηρεσίας του κ. Χ. Βέρρα Γενικό Ιατρό Επειγοντολόγο, τον κ. Κ. Ουρανή Γενικό Ιατρό και την κ. Κ. Αλεξοπούλου Πύραρχο (Υ.Ι.) Ειδικό Παθολόγο και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλης. Στην Άσκηση συμμετείχαν ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη) Υποστράτηγος Ν. Ρουμελιώτης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Αντιπύραρχος Χ. Μπόκας, ο Διοικητής ΚΕΤΧ Ταξίαρχος Τρ. Χατζηγιάννης, ο Αστυνομικός Δ/ντης Αχαΐας Ταξίαρχος Θ. Τσάτσαρης, ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Π. Μάλλιος, η  Δ/ντρια ΕΚΑΒ Πάτρας κ. Α. Κανελλοπούλου, ο Διοικητής 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Α. Φαλίδας, ο Διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Θ. Φιλιππόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Πύραρχος Β. Σολδάτος, η Αντιπύραρχος Ε. Λαλιώτη καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων και εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες φορείς για την άρτια συνεργασία και ιδιαιτέρως το προσωπικό του νοσοκομείου μας που επέδειξε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και άριστο επαγγελματισμό, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.                  

                                                                                                                        Εκ της Διοικήσεως

Scroll to Top